Kookosmanna ehk kookoskreem on maitsev orgaaniline kookospüree, mis on mitmekülgne toiduaine toidu valmistamiseks! Kookosmannat saab kasutada nii magusate kui soolaste toitude valmistamisel. Kookoskreemi võid ka otse lusikaga purgist suhu pista ja süüa teda sellisena nagu ta on.
Kookospiima valmistamine:
Lihtne on ise kodus valmistada kookospiima, selleks sega kookosmanna veega kokku ja ongi valmis.
Võta 1 osa kookosmannat ja sega umbes 3 osa veega. Piim sobib smuutipõhjaks või näiteks kohvi sisse
Kookosmanna sobib ka kastmete ja vormiroogade täiustamiseks ning lisandiks. Kookosmanna kasutamisel on piiriks vaid kujutlusvõime!
Rikkalik kookosemanna on suurepärane valik vegan- ja ketogeenseks toiduvalmistamiseks.
Kuidas saadakse kookosmanna ehk kookoskreem?
Kookosmanna on püreestatud kookosviljaliha, mis sisaldab kookosõli. Kookospähklid kooritakse ja pestakse, seejärel pressitakse need kahe tunni jooksul. See tagab võimalikult värske maitse kookoskreemile. Kookoskreem näeb välja mõnevõrra sarnane kookosõliga ja on toatemperatuuril tahke, kuid soojendamisel pehmeneb kergesti. Selle sulamistemperatuur on kõrgem kui kookosõlil, seega on seda veidi raskem sulatada ja toatemperatuuril vedelana hoida.
Kookosmanna on praktiliselt madalal temperatuuril kookosest valmistatud pähklipasta, kasutusvõimalused laienevad kogu maitsepaletile.
Hoidke kookosmannat päikesevalguse eest kaitstult.
Vegan, gluteeni vaba, GMO vaba ja allergeenide vaba.
Kookoskreemi ehk kookosmanna leiad Natural Beauty e-poest:
