Skip to content

Siidine ja küllusliku maitsega bataadi ja porgandi püreesupp on väga maitsev ning väga lihtne valmistada.

400g bataati

400g porgandit

7cm jupp ingverit

3 küüslauguküünt

2 kuubikut puljongit

200- 300ml kookospiima

 

  1. Kuumuta potis ingver ja küüslauk.
  2. Lisa potti bataat ja porgand.
  3. Vala vett potti nii, et köögiviljad oleksid kaetud ning lisa puljongi kuubikud.
  4. Keeda kuni köögiviljad on pehmed seejärel püreesta saumiksriga
  5. Lisa kooksopiim.
  6. Kuumuta korra keema ja tõsta tulelt.

 

Võid soovi korral serveerida koos praetud lõhe ja kõrvitsaseemnetega kookoskausis.

 

Head isu!

 

Soovitan vaadata / lugeda ka:

Matcha kokteilid

Mis on sinine spirulina?

 

 

Kadri Tõnnov